Partnere i Indien

IGF lægger stor vægt på at samarbejde med kompetente, stærke og pålidelige partnere i de lokalområder, hvor vi arbejder, da det er disse lokale partnere, der har ansvaret for den daglige ledelse af projekterne. Det er meget vigtigt med en solid lokal forankring af projekterne gennem vores lokale partnere for at sikre bæredygtighed på sigt.

Vores vigtigste samarbejdspartnere i Indien er de to lokale NGO’er Joygopalpur Gram Vikash Kendra og Loka Kalyan Parishad.

Joygopalpur Gram Vikash Kendra (JGVK) 

JGVK er en indisk organisation, som siden 1996 har arbejdet på landsbyniveau i distrikterne South 24-Paraganas, North 24-Paraganas og Birbhum i Westbengalen samt i Orissa. Organisationen har organiseret mere end 20.000 kvinder og deres familier i 1600 selvhjælpsgrupper i områderne. JGVK’s mission er at forbedre livskvaliteten gennem fødevaresikkerhed og socialsikkerhed med kapacitetopbygning af civilsamfundet i landdistrikterne i West Bengalen.

Loka Kalyan Parishad (LKP)

LKP er også en indisk organisation, som har over 30 års erfaring med ledelse i natur ressourcer og samarbejde direkte med den lokale regerings Panchayati Raj Institutions. Deres mission er at samarbejde med de civile NGO’er, græsrodsorganisationer, foreninger og nætværk samt den lokale regering. Formålet er at indlede og implementere relevante og bæredygtige projekter.

Andre samarbejdspartnere

I forbindelse med projekterne samarbejder både JGVK og LKP med en lang række mindre organisationer (CSO’er og CBO’er) i lokalområdet. Udover vores primære lokale partnere samarbejder IGF også med andre faglige institutioner i Indien og Bangladesh.

Jadavpur University 

Bangladesh Agricultural University (BAU)