Topsøe’s Uddannelsesprojekt

Som en del af indsatsen for at styrke lokalsamfundet, er adgangen til viden og en bedre undervisning for specielt de mindste, en vigtig prioritet.

I samarbejde med Haldor Topsøe A/S, er det netop hvad IGF Danmark ønsker at styrke. Og i et tæt samarbejde med Topsøe, har det været muligt at tage et stort første skridt, med opførelsen af Vivekananda Sikhsa Niketan [VSN] skolen.

I nedestående rapport, kan man læse mere omkring projektet, skolen og de nuværende tiltag som er blevet gjort – samt hvad de næste skridt vil komme til at byde på.

Rapport om VSN skolen

Non-formal schools

Et andet ben i indsatsen er en basis udvikling/ undervisning for de børn, der bor i fjerntliggende områder gennem ikke-formelle skoler (Non-formal skoler =NF skoler)

I fjerntliggende områder langs floderne i Sunderbans er fattigdom og analfabetismen størst. Forældrenes svage uddannelsesmæssige baggrund og fattigdom er blandt årsagerne til at, børnenes vidensniveau i disse områder er ekstrem svag.

Regeringsskolernes dårlige undervisningsforhold øger ikke interessen blandt forældre og børn. Der er derfor behov for en ekstra indsats.

Nedenfor kan du læse mere omkring vores arbejde på området

LINK [På vej]

2 tanker om "Topsøe’s Uddannelsesprojekt"

  1. Pingback: smettere di fumare

  2. Pingback: site here

Der er lukket for kommentarer.