Flere funktioner og større faglighed i JGVKs sundhedscenter.

Sundhedsklinikken i JGVK råder nu over moderne ultralydscanner samt digitalt røntgenudstyr . På billederne ses en patient, der ultralydsundersøges på mistanke om en leverlidelse, samt røntgenoptagelse af en patient med kompliceret brud på armen efter trafikulykke.

For en mindre betaling kan befolkningen nu undersøge og behandles lokalt frem for at skulle rejse til Kolkata for at få lægehjælp. Sundhedsklinikken er lægebemandet dagligt med specialister inden for de forskellige specialer.

Klinikkens hovedsponsorer er Birgitte og Adam Øigaard, men også Sisir Sengupta og IGFDanmark har ydet bidrag.

Pæn deltagelse i aktiv mødet 30/4

26 aktive medlemmer af IGF Danmark deltog i mødet. Susan og Mette fortalte om deres oplevelse med Sy- og Design kurset i efteråret, og gav gode råd. Systuens produktion burde således rettes imod fremstilling af kvalitets vare til hjemmemarked. Laura fortalte om tækkearbejdet på JGVKs bygninger. Glædeligt at lokale håndværkere nu er oplært til at kunne lave en del af tækkearbejdet. Ganesh rapporterede om det store landbrugsprojekt, der nu synes at være i god gænge, med motiverede medarbejdere og 800 aktive landbrugsfamilier. Lise Rosenberg fortalte om Geografforbundets planlagte studierejse til Sundarbans og Lars talte om samarbejdet med Svendborg gymnasium om studierejser.