Ampham Cyclone: Alt er ødelagt

Vestbengalens statsminister Mamata Banerjee meddeler at i dag ved mørkets frembrud har cyclonen Ampham ramt et stort område i Vestbengalen i Indien. Denne gang har den ramt hårdest Nord og Syd 24 Parganas. Vor arbejdsområde i Basanti blev ramt meget hård og man kan sige alt  ødelæggende, der har været digebrud så saltvand har trængt ind i beboede område så man kan betragte dette for at være en alt ødelæggende begivenhed. Jeg har forsøgt at kontakte Biswajit men uden held, alt af lukket ned. Med det oplysning vi har fået er der ingen tvivl om at et af væreste katastrofe har ramt området hvor JGVK arbejder. Dette vil betyde alt vil gå i stå et godt stykke tid.

Når jeg får kontakt med Biswajit får jeg at vide mere om specifikke skade i projektområde, men med ministeriets medddelelse er der ingen tvivl om at det er det værste der kan ske.

Jeg vil holde jer updated om stiuationen efter jeg får mere at vide.

Mange hilsner

Ganesh