Nyheder 2022

Efter en lang pause starter vi igen med aktivitet på hjemmeside.

Ganesh oplyser fra Indien, at Landbrugsprojektet, trods start vanskeligheder, nu skrider godt fremad. Landbrugerne bliver organiserede i arbejds fællesskaber og oplæres i økologisk landbrug. Sammen med en professor fra Calcuttas Universitet, arbejdes der med en ny teknologi hvorved den udpinte landbrugsjord genoprettes, ved hjælp af fremavlede mikroorganismer.

JGVKs hotel og undervisningsprojekt, Educational Turisme, der støttes af Topsøe fonden er nu ved at komme i gang og tegner til at blive en succes.

I begyndelsen af november rejste Ganesh og Marianne til JGVK i Sundarbans, hvor de vil tilbringe en måneds tid. Ganesh for at hjælpe vores ny store landbrugsprojekt i gang, og Marianne for at undervise syerskerne, blandt andet i nye design.

Her er referatet fra generalforsamlingen i somres.