IGF genoptager samarbejdet med Svendborg Gymnasium.

IGFs samarbejde med Svendborg Gymnasium er blevet genoptaget, med planlægningen af et nyt spændende projekt. En hel gymnasieklasse, cirka 30 elever, der har biologi og kemi som linjefag, rejser sammen med tre lærere fra gymnasiet til Sundarbans i 10 dage til efteråret 2025. Undervisningen “flytter med” idet eleverne i Sundarbans skal beskæftige sig med FNs verdensmål og lære om JGVKs mange aktiviteter. På bagrund heraf skal eleverne udføre mindre projekter med relation til deres linjefag og verdensmålene. Dette eventuelt i samarbejde med Indiske elever fra JGVKs skole. Efter hjemkomsten vil eleverne udføre oplysende aktiviteter, ved at videregive deres erfaringer fra Sundarbans, til andre unge på gymnasiet og på de lokale skoler. I projekter indgår også at tre indiske lærere fra JGVKs skole inviteres til Svendborg for at overvære og deltage i undervisningen på Svendborg Gymnasium. Til projektet søges midler fra “GLOBUS” puljen.